Ми з колегами вирішили зкунутися трохи грошима та подарувати начальниці великий букет квітів, у понеділок їй виповниться 50 років. Ребята, підкажіть, які квіти краще купити та де замовити букет з доставкою.
Потрібно купити квіти для начальниці
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-09-04 21:57:55
Ну звідки нам знати, які квіти любить твій бос, скажімо, моя дівчина любить проліски, ромашки, тюльпани та еустому. З усього перерахованого зараз можна купити лише еустому, а ось троянди, мабуть, краще подарувати на ювілей.
Поделиться32022-09-04 21:58:23
Тут уже більша частина команди каже, що достатньо подарувати червоні троянди, тому вважатимемо, що квітка обрана. Тепер залишилося дочекатися, коли хтось підкаже магазин, який може надіслати кур'єра.
Поделиться42022-09-04 22:00:31
Ми з колегами вирішили зкунутися трохи грошима та подарувати начальниці великий букет квітів, у понеділок їй виповниться 50 років. Ребята, підкажіть, які квіти краще купити та де замовити букет з доставкою.
Мені також здається, що букет троянд краще подарувати на ювілей начальнику, це просто класика. Ви можете заказати доставку квітів у Львові ТУТ ! Ви можете подивитися асортимент разом із колегами, глянути відео букети
у них гарна онлайн вітрина . Дружина хоч і полюбила гілкову троянду, але звичайні їй якось не дуже подобаються.
На Еустому і Гортензії таки варто звернути увагу, хоча я вам тут кажу, вам краще знати смаки свого начальника.
Яку б квітку ви не вибрали, вони будуть чудово виглядати, тому що їх можна красиво упакувати у папір.