Добрий ранок! Нам потрібно красиво оформити кухонний фартух, ось тільки не хочемо, щоб він був не із плитки. Що ви нам можете порадити, який кухонний фартух зараз у моді, дякую за увагу.
Кухонний фартух
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-02-08 12:02:13
У нас скляний фартух, він гарний, його легко мити, але для цього потрібно застосовувати спеціальні миючі засоби. Багатьом подобається керамограніт, але мені допустимо такий варіант взагалі не підходить, у кожного свої смаки.
Поделиться32023-02-08 12:04:15
Може ви мені скажете, де я можу купити скляний кухонний фартух або хоча б подивитися приклади в інтернеті. Ми просто нещодавно зробили ремонт у квартирі, вже у всіх кімнатах нові меблі, залишилося обладнати лише кухню.
Поделиться42023-02-08 12:06:41
Добрий ранок! Нам потрібно красиво оформити кухонний фартух, ось тільки не хочемо, щоб він був не із плитки. Що ви нам можете порадити, який кухонний фартух зараз у моді, дякую за увагу.
Коли робили ремонт зіткнулися з проблемою що не можемо ніяк вірно підібрати кухонний фартух щоб від гармонійно поєднувався з кухнею. Натрапила на статтю на одному сайті де дизайнери WOODsystems навчають як все ж таки гарно оформити фартух. На що варто звернути увагу при виборі, і які є плючи і мінуси тих чи інших метеріалів. Тому раджу і вам прочитати дану статтю https://news.ua/society/woodsystems-nav … ij-fartux/