Добрий день! Хочу запитати про процедуру оформлення купівлі квартири. Які документи потрібні та які кроки потрібно виконати для здійснення безпечної та легальної угоди? Можливо, хтось знає, де можна отримати найбільш повну та достовірну інформацію про цей процес?
Хочу поговорити про житло
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22023-04-26 19:14:49
Добрий день! Хочу запитати про процедуру оформлення купівлі квартири. Які документи потрібні та які кроки потрібно виконати для здійснення безпечної та легальної угоди? Можливо, хтось знає, де можна отримати найбільш повну та достовірну інформацію про цей процес?
Привіт! Якщо ви плануєте придбати квартиру, то процес оформлення цієї угоди може здатися доволі складним. Однак, є декілька основних кроків, які вам потрібно виконати: укласти договір купівлі-продажу, отримати від продавця нотаріально засвідчену довіреність на проведення операції, отримати від продавця оригінали всіх необхідних документів, здійснити реєстрацію угоди у відділі Державної реєстрації прав на нерухоме майно. Щодо детальнішої інформації, які документи потрібні та які кроки потрібно виконати, рекомендую звернутися до цієї статті на сайті https://mayak.kiev.ua/news/protsedura-o … i-kvartyry Тут ви знайдете докладний опис процедури оформлення купівлі квартири та отримаєте корисні поради для успішного здійснення угоди.