Ми розлучаємося. Ну так вийшло. Підкажіть хорошого адвоката, який зникне надати послуги з розлучення у Києві. Буду дуже вдячна.
Потрібно хороший адвокат із розлучень.
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-07-14 15:59:58
Я думаю, що вам слід звернутися в будь-яке юридичне бюро, зараз таких фірм досить багато, і ви з легкістю знайдете фахівця з розлучень.
Поделиться32023-07-14 16:04:43
Мені здається, що коли в нашій країні така біда і все на нервах, то треба просто заспокоїтися і ще раз обміркувати. Може не варто руйнувати сім'ю, і ще раз добре подумати над цим питанням.
Поделиться42023-07-14 16:09:21
Ну розлучення в будь-який час це своєрідна трагедія для кожного сім'ї і перш ніж починати такий процес варто взагалі подумати і тільки потім приймати залишкове рішення. Але якщо люди вже все для себе вирішили, то відмовляти таких просто не варто це їхнє життя та їхній вибір. Тому раджу вам з питання адвоката, який може надати послуги з розлучення звернутися до спеціалістів з ось цієї фірми https://alvaprivacy.ua/ua/poslugi/famil … ate-razvod Подивіться самі, думаю, що саме ця інформація буде вам корисна.
Поделиться52023-07-26 17:28:02
Я теж опинилась в ситуації , коли потрібна була допомога юриста. Звернулась до адвокатського об'єднання "Сільницький і Партнери" , там , як мені сказали, працюють найкращі адвокати . І врешті решт , я не пожалкувала , вони прекрасно впорались зі своєю роботою. Дійсно професіонали своєї справи.