Яку стоматологічну клініку ви можете мені порадити у Києві? Мені потрібно лікувати два зуби, та один мабуть видалити. Хочу робити зуби у гарного фахівця.
Стоматологічна клініка
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-10-27 01:32:24
Зробити видалення зуба просте рекомендую зробити у клініці Kraineva. Вони спеціалізуються на стоматологічних послугах високої якості та мають багаторічний досвід у цій сфері. Клініка Kraineva славиться своєю компетентністю та дбайливим підходом до пацієнтів. Вас прийме професійна команда фахівців, які здійснюють якісне лікування зубів та видалення зубів. Їхні спеціалісти мають великий досвід у проведенні подібних процедур і використовують сучасні методи та обладнання.
Поделиться32024-01-28 17:37:29
А що можете порадити від зубного болю?
Поделиться42024-01-28 17:39:50
Подібно до багатьох, зазнав зубного болю, який практично зруйнував мій настрій. Поширивши питання серед друзів, один порадив мені випробувати таблетки від зубного болю https://zdravica.ua/liki-vid-zubnogo-bolju з аптеки Здравиця. Ну що ж, вирішив спробувати. Замовив їх в інтернет-аптеці Здравиця. Вражений результатом! Зубний біль відступив майже миттєво, і тепер я можу насолоджуватися їжею і не переживати через кожен ковзанутися зуба. Рекомендую!