Жизнь

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
Создать кошелек в интернете - можно тут

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Жизнь » Разговоры на любые темы » Де взяти оптові мобільні аксесуари? Потрібна порада!

Де взяти оптові мобільні аксесуари? Потрібна порада!

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

У мене така історія: вирішив розпочати бізнес із продажу мобільних аксесуарів оптом. Але от біда - не можу визначитися, де їх замовити. Хтось може порадити надійного постачальника з гарною якістю і прийнятними цінами? Я був би вдячний за будь-яку пораду!

0

2

Розумію твоє завдання. Я тут недавно теж стикався з вибором постачальника. З власного досвіду, рекомендую заглянути на https://ncase.ua/ У них вражаючий асортимент, ціни приємно дивують, та й якість товарів на висоті. Замовляв у них партію аксесуарів, і все прийшло швидко. Не забарилися з доставкою. Загалом, чесно кажучи, з ними поки що проблем не було. Сподіваюся, моя порада стане в нагоді!

0

Вы здесь » Жизнь » Разговоры на любые темы » Де взяти оптові мобільні аксесуари? Потрібна порада!