Жизнь

Объявление

Вы можете зарабатывать деньги выполняя задания на от 100 долларов в месяц регистрация тут
-------------------------------------
Еще один сервис, где Вы можете хорошо зарабатывать - регистрация тут
Оплата за комментарии на форумах - регистрация тут
Выбор лучших обменников различных платежных сервисов и криптовалют можно посмотреть тут
Создать кошелек в интернете - можно тут

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Жизнь » Разговоры на любые темы » Де краще купити тягач Scania?

Де краще купити тягач Scania?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Розглядаю можливість придбати тягач Scania. Чи є у когось досвід покупки цієї техніки б/у? На що слід звернути увагу під час огляду? Які документи треба перевіряти, і як краще організувати процес купівлі, щоб не натрапити на підводні камені? Буду вдячний за поради від тих, хто вже проходив через це.

0

2

Особисто я купував тягач Scania б/у через компанію STRANS strans.ua/sale-tir/tyagach-scania-bu  і в цілому досвідом задоволений. Найважливіше під час огляду — це перевірити стан двигуна, коробки передач та ходової частини. Звертайте увагу на історію обслуговування, наявність усіх необхідних документів та, звичайно, пробіг. STRANS надає можливість перевірити техніку на місці, і це значний плюс. Також раджу перевіряти кабіну на предмет зносу, особливо якщо плануєте тривалі рейси. У мене за весь час експлуатації великих проблем не виникало — лише звичайні техогляди і заміна витратних матеріалів. В загальному, якщо техніка доглянута, можна очікувати надійність і довгий термін служби.

0

Вы здесь » Жизнь » Разговоры на любые темы » Де краще купити тягач Scania?