Привіт! Я тут задумалася про те, як правильно доглядати за нігтями вдома. Чула, що зараз дуже популярні різні гелеві покриття та мономери. Чи є сенс використовувати їх у домашніх умовах, чи краще залишити це для професіоналів у салоні?
Як правильно доглядати за нігтями вдома?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-09-24 23:07:53
Привіт! Я роблю манікюр вдома вже майже рік і використовую мономери для гелевих нігтів. Це не так складно, як здається, якщо розібратися в техніці. Головне — обирати якісні матеріали і дотримуватися інструкцій. І, звісно, тренування теж важливе!
Поделиться32024-09-24 23:09:35
Звучить цікаво, але я боюся, що без професійного досвіду можу пошкодити нігтьову пластину або зробити все неправильно. Як ти навчилася це робити і чи є якісь особливі поради для початківців? Які матеріали обирати?
Поделиться42024-09-24 23:11:40
Якщо говорити про мономери для нігтів https://beauty-prof.com/ua-nigti/ua-dop … ya-nigtiv/ , то це річ, яка потребує певної підготовки, але вона доступна для домашнього використання. Мономер — це рідина, яка змішується з акриловим порошком, щоб створити матеріал для моделювання нігтів. Спочатку це може здатися складним, але після кількох спроб звикаєш до текстури та швидкості застигання. Важливо не економити на якості — дешеві мономери можуть викликати алергії або пошкодити нігті. Краще починати з перевірених брендів, які зарекомендували себе на ринку. Також не забувай про гарну вентиляцію під час роботи, оскільки мономер має досить різкий запах. І ще одна порада — не поспішай. Головне — це практика і терпіння!